Om os

Vi er Snipenstrike - Vi er lydløse!

Vi designer og producerer specialiseret, lydløst jagttøj. Vi anvender de nyeste, high-tech materialer og metoder for at sikre, at vi har de teknologisk mest avancerede produkter på markedet.

Vi har designet det unikke Forest Ghost Camo, som er et hidtil uset effektivt camouflagemønster, som er blevet til på baggrund af videnskabelige studier i, hvordan dyr opfatter deres omverden.

De tilbagemeldinger vi får fra vore kunder er overvældende og antallet af entusiastiske jægere, som lovpriser vore produkter og deres evne til at få dem tættere på byttet end nogensinde før, vokser dag for dag.

Teknologien bag Ghost Camo

Kan et rådyr se alle farver og hvilke farver reagerer dets øjne mest på? Dette er et ret simpelt, men for en jæger meget vigtigt, spørgsmål.


Quality Deer Management og University of Georgia foretog i en undersøgelse en række tests af dette for at blive klogere på emnet.
Resultatet af undersøgelen viste, at dyret reagerede mindst på farven rød, mens den reagerede hurtigere på farven blå.


Dyret kunne også se grønt og gult samt UV (ultraviolet) lys selvom det ikke kunne skelne farverne som et menneske kan.
Undersøgelsen viste også at det havde stor betydning på hvilken baggrund den enkelte farve blev set.

Alle farver var mere synlige i det åbne end mod f.eks. et krat eller anden baggrund.

 

På baggrund af disse erfaringer udviklede vi et helt nyt mønster, som ikke indeholder hvidt, som reflekterer lyset. Vi ønskede et mønster, som passede ind i naturen uden f.eks. kvadrater, som ikke findes naturligt.

Derudover var det vigtigt for os at lave et mønster med både mikro- og makrodele, for derved at gøre mønsteret mere effektivt på både kort, mellem og lang afstand.

Endelig ville vi sikre os, at materialet ikke blev uv-behandlet, som meget andet jagttøj ellers er. Vi er meget stolte af det produkt, der kom ud af dette;

Forest Ghost Camo. Det er perfekt i alle typer af skov og terræn, verden over, og gennem hele året.

Er du interesseret i at læse mere
om emnet, kan du gøre det her;
www.qdma.com

- Carsten Andersen, stifter af Snipenstrike