Vores historie

Jeg har gået på jagt siden jeg var barn. Da jeg skulle have mit første sæt camouflage jagttøj, endte jeg med at gå hjem uden at have købt noget. Det jeg så var både kedeligt og dyrt og det sagde mig intet.

Da jeg så startede med at gå på buejagt, fandt jeg ud af at det krævede en helt anden indgangsvinkel, især hvad angår komfort, bevægelsesfrihed og kravet til lydløshed. Jeg begyndte at kigge efter jagttøj i USA; da udvalget her var meget større, end nogen andre steder.

Men det var bare for dyrt. Tøjet havde været gennem alt for mange led, som alle skulle tjene penge og var der endelig noget tøj, som var til at betale, var kvaliteten og funktionaliteten simpelthen for ringe.

På baggrund af dette, valgte jeg at udvikle tøjet selv. Jeg designede et camouflagemønster og en tøj-serie selv og fik det produceret efter de absolut højeste standarder. Ved at skære mellemleddene væk mellem produktion og slutbruger, kunne jeg levere en langt højere kvalitet, til en lavere pris.

Rejsen er begyndt. Jeg er både ydmyg og stolt over at have designet, udviklet og produceret en fantastisk membran-jakke i en kvalitet og funktionalitet, som indtil nu ikke har eksisteret. Derudover er både lydløst og koster mindre end noget andet sammenligneligt produkt på markedet. Det er fantastisk!

- Carsten Andersen, Grundlægger

Carsten Andersen